Komentari

opcije.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • bagzi

    Pozdrav OM,

    neznam da li si o tome već negde pisao, ali ineteresuje me koliko je vremena prošlo od kada si počeo trejdati do vremena kada si počeo biti konstantno profitabilan? Mislim da nije teško ubosti par dobrih trejdova, ali izgraditi sistem koji iz meseca u mesec ili iz kvartala u kvartal konzistentno daje rezultate je već nešto drugo. Pa me čisto zanima koliko ti je otprilike trebalo vremena da izgradiš metodologiju koje se sada držiš.

    avatar

    20.09.2007. (09:58)    -   -   -   -  

  • Rambo Iz Kanade

    Zivo me interesuje cime si se bavio (taj stabilni posao koji spominjes) prije nego sto si presao na trejdanje.
    Ako nezelis da kazes to je OK, ali ja te moram barem pitati?

    avatar

    20.09.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • bagzi

    OM, šta kažeš za ovaj CELL? apr 20 call 20.000 OI

    avatar

    21.09.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    @BAGZI1: kod mene je to bilo malo poremeceno radi Internet Bubble-a. Naime prvu godinu-godinu i pol sam prosao lose (zatrejdao cijeli mali account) a onda kad sam se konacno oporavio (ustedio za novi pocetak) uslijedio je internet bubble pa su mi zarade postale konstantnije kako ti pises. Medjutim kad je internet bubble pukao, ja sam dozivio drugi veliki pad jer NISAM RAZVIO sadasnji sistem , posto mi u doba internet BBla nije ni bio potreban -a niti sam smatrao da trebam neki posebni sistem, niti sam se trudio oko toga- u jer u to doba ciste call-put pozicije ili u neizvjesnijim situacijama strangleovi ili straddleovi su bili sasvim dovoljni. Dugotrajni SIDEWAYS Market sam docekao prilicno nespreman pa sam dosta kapitala "iskrvario" u pocetku po putu. Rekao bih da mi je za neki pocetak razvoja sistema koji je bio nalik na ovo danas (ne dobre rezultate postignute slucajno i srecom zbog bubble-a) trebalo skoro pet godina ali to je bilo vecinom trejdanje uz druge aktivnosti i posao. Pocetak je bio buran zbog bubble-a i ali sam prezivio zbog upornosti i odlucnosti da to sve razvijem u nesto ozbiljnije.

    @RAmbo: ne bih htio posebno o svom zanimanju (jednom davno se pisalo o tome na naslovnici sto sam im zamjerio jer je bilo prilicno indiskretno sa njihove strane posto sam podatak bio napisao u emailu urednistvu a ne za javnost)..Nije neka velika tajna ali ako zivis u Kanadi biti ce ti dovoljan i hint:: jedan od najvecih penzionih fondova u kanadi je u tom zanimanju.. eto to ti je dovoljno..

    @BUGZI@: vrlo zanimljivo ..pogledao sam malo ovaj unos o tome mislim da se tu nesto mozda kuha .. U igri su, SOny, Erickson i RIMM zajedno sa CELLom.. Smells like a takeover.. Hmm mozda vrijedi par stotina ili kou tisucu odvojiti na to>! I'll keep you posted

    avatar

    21.09.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • bagzi

    Hvala ti na odgovorima OM. Od više trejdera sam čuo da treba otprilike toliko vremena dok se ne počnu postizati konstantni rezultati. Deluje kao mnogo vremena, ali onda vreme i tako i tako prolazi.

    Pozdrav

    avatar

    23.09.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • bagzi

    Neradi mi onaj linik za CELL, neznam da li je do mene, može li još neko proveriti?

    avatar

    25.09.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • Bundy

    Evo provjerio sam i ja, ne radi.

    avatar

    25.09.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • bagzi

    Hvala Bundy

    avatar

    25.09.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...